Erdő, erdő, erdő…

Magán nyelvtanár és csoportos tanulás egyben!

A csoportos nyelvtanulás előnye

A csoportos nyelvtanulás előnye

Már régóta tudjuk, hogy ha megfelelő szinten szeretnénk megtanulni angolul, az iskolában biztosított angolórák enyhén szólva is kevésnek bizonyulnak. Ha komolyan gondoljuk a nyelvtanulást, kénytelenek vagyunk az iskola, vagy a munka mellett is időt és pénzt áldozni rá. Nagy kérdés azonban, hogy milyen formában tanuljunk? Számos hirdetéssel találkozhatunk, melyek különböző nyelviskolák intenzív kurzusait kínálják, de sokat hallunk a magántanárok hatékonyságáról is. Mi lenne, ha nem kellene választani a kettő közül?

A BeHappy Nyelviskolánál mi pontosan tudjuk, hogy milyen nehéz döntés ez, ezért kifejlesztettünk egy olyan módszert, ami mindkét tanulási forma sikeres elemeit nyújtja egyszerre. A magántanár mellett legtöbbször az szól, hogy rugalmas, Te döntheted el, hogy milyen időpontban jársz hozzá, emellett nem kell másokhoz igazodnod, a saját tempódban haladhatsz. A csoportos nyelvtanulás előnye viszont, hogy könnyebben tanulsz meg kommunikálni az adott nyelven, legyőzheted a lámpalázadat, emellett a többiek is motiválnak.

A BeHappy nyelviskola ezeket az elemeket ötvözte: hétköznap reggel 9 és este 9 között akkor jössz, amikor éppen ráérsz, és még hétvégén is rendelkezésedre állunk reggel 9 és délután 2 óra között, így talán még rugalmasabbak is vagyunk, mint egy magántanár. A saját tempódban haladhatsz, egyéni terv alapján, viszont a csoportos beszélgetős órákon gyakorolhatod a nyelv használatát, legyőzheted a lámpalázadat, és tagja lehetsz egy jó csapatnak. Magas szinten felkészült tanáraink segítenek abban, hogy a lehető legjobbat hozhasd ki magadból, ráadásul olcsóbbak is vagyunk, mint egy magántanár!