Erdő, erdő, erdő…

Már megint megjelent a hólyaggyulladás

Hólyaggyulladás

Hólyaggyulladás

Ha Önnek is elege van abból, hogy állandóan felfázik, akkor tegyen annak érdekében, hogy többé ne ismétlődhessen meg ez a kellemetlen eset! A Cystistat a hólyaggyulladás elmulasztására való, ezért mindenképpen tegyen vele egy próbát, ha ki akar lábalni a betegségből.

A kellemetlen tüneteknek (sürgető vizelési inger, fájdalom stb.) rengeteg okuk lehet, ezért többféle kezelést is érdemes lehet kipróbálni. A Cystistat abban az esetben tud segíteni, ha a hólyaggyulladást a GAG-réteg sérülése okozza.

Sajnos így nyitva van az út a kórokozók előtt, amelyek bármikor megbetegedést okozhatnak. Azonban a hialuronsav segítségével készített Cystistat helyreállítja a károsodott réteget, és így sokkal nehezebb dolguk lesz a baktériumoknak.

Az oldatot katéter segítségével kell bejuttatni a hólyagba, ezért mindenképpen szükséges az orvosi támogatás a használathoz. Remélhetőleg a hólyaggyulladás el fog múlni a Cystistat alkalmazásának köszönhetően, és Ön végre teljes életet élhet. Immár a hidegebb időben sem kell félnie attól, hogy újra fel fog fázni.