Erdő, erdő, erdő…

A Marvin óra pontosan jár

Marvin óra

A svájci órák nem véletlenül lettek világhírűek. A tapasztalatok szerint, mindig pontosan járnak és a strapabíróságukkal sincsen gond. Keveredik bennük a tradíció, illetve a modernség. A Marvin óra is ennek a jegyében készült el, ezért rengetegen vásárolnak belőle az ora-ekszer.hu weboldalról. Főleg a férfiak imádják a stílusossága miatt.

Szívesen hordják a hétköznapokban, illetve a munkahelyükön is. A nők figyelmét könnyen felkelti a Marvin óra, ezért a férfiak előszeretettel veszik fel a randevúkra.

A zafírüvege nagyon tartós, tehát nem kell attól félni, hogy esetleg meghibásodik. Százméteres mélységig vízálló. A számlapja a legtöbb esetben fehér, fekete, szürke vagy sötétkék, tehát az összhatás nagyon férfias. A Marvin óra kényelmes szilikon szíjjal rendelkezik. Analóg formában jelzi az időt. Elemes kvarcszerkezet van benne.

Kétéves garanciát biztosít erre a webshop. Az ára a típusától függ, ezért az uraknak el kell dönteniük, hogy körülbelül mennyi pénzt szeretnének a megrendelésre szánni.