Erdő, erdő, erdő…

A Maus első lépés cipő remek választás

Maus első lépés cipő

Minden anyuka bosszankodott már amiatt, hogy a gyermeke lábbelije túl hamar elhasználódott. A Maus első lépés cipő esetében ez nem történhet meg, ugyanis kiváló minőségű alapanyagok felhasználásával készült.

Van benne harántemelő is, a láb egészséges fejlődése érdekében. A formatalpra sem lehet panasz, ugyanis nagyon strapabíró. Védelmet nyújt a lábaknak a járás tanulásakor. A szőrme bélés óv a megfázás ellen. Mivel a Maus első lépés cipő elejét teljesen ki lehet nyitni, ezért nem jelent majd nehézséget a felvétele.

Igazi bőrből készült, tehát sokáig őrzi majd a formáját. Aranyos figurák szerepelnek az oldalán. A kisfiús modelleken autó, a kislányosokon pedig egy kisállat látható. A Maus első lépés cipő kezelése tépőzárral vagy fűzővel lehetséges. Igen kicsi (16-19) méretben vásárolható meg. Az ára megfizethető, ezért folyamatosan nő a kereslet iránta.

A beszerzésére a budapesti Macskapitány üzletében lehet sort keríteni, ami a 7. kerületi Síp utca 9. szám alatt található. Hétköznap 10 és 18 óra között tart nyitva.