Erdő, erdő, erdő…

Megéri a taxis vizsga letétele

Taxis tanfolyamok kedvező áron

Taxis tanfolyamok kedvező áron

Az autóvezetés lehet egy hobbi és lehet hivatás is. Miért nem lehetne összekötni a kellemest a hasznossal? A Transzport Studiumnál ennek nincs semmi akadálya, hiszen a taxis vizsga bármikor könnyűszerrel letehető, egy néhány napos tanfolyamot követően.

Sok olyan szakma van, ami sohasem fog kimenni a divatból, hiszen ezekre a szolgáltatásokra több száz embernek nap mint nap szüksége van. A taxis vizsga éppen ezért olyan remek lehetőség, mivel a személyszállítás rendkívül jó befektetésnek számít manapság.

Szükséges okmányok szempontjából nem is kell más, csak egy személyi igazolvány, lakcímbejelentő kártya, na meg persze vezetői engedély. Azért az sem árt, hogyha az illető rendelkezik egy autóval is, ami lehet saját vagy bérelt, mivel ennek hiányában növekedni fog a képzési díj. Ebben az esetben az iskola által biztosított gépkocsival kell letenni a taxis vizsgát.

A taxis vizsga során helyt kell állni az írásbeli, szóbeli és gyakorlati feladatok terén egyaránt. Ezért megfelelő felkészültség szükséges például helyismeretből, vezetési gyakorlatból, stb.