Erdő, erdő, erdő…

Megfelelő illatszer, megfelelő időben

Megfelelő illatszer mindenkoron

Megfelelő illatszer mindenkoron

Az illat, amit magunkon viselünk, legyen az kellemes vagy kellemetlen, enyhe vagy kirívó, a személyiségünk részét képezi. Már első találkozáskor ad az embereknek egy képet rólunk, ami főleg, ha az igénytelenséggel, ízléstelenséggel társul, akkor igen nehezen változtatható meg.

Ezért lényeges, hogy illatszer választáskor, vásárláskor legyünk mindig körültekintőek, mert mint tudjuk, a mai világban kulcsfontosságú az első benyomás. Egyáltalán nem baj, ha több illat is tetszik, nyugodtan lehet számos illatszer is a készletünkben, csak tudni kell, hogy minek hol van a helye.

Egy kis zárt helyiségbe természetesen nem a legütősebbet fogjuk választani és egy tárgyalásra sem úgy indulunk el, hogy az illatunk hamarabb beér a terembe, mint mi. Ilyenkor jöhetnek a visszafogottabb illatszer változatok, majd az esti partin vagy egy szabadtéri programon viselhetjük az élénkebb, fűszeresebb aromákat is. Tehát egyáltalán nem szabály, hogy egy ember csak egyfajta illatszert alkalmazzon, csak a megfelelő időben kell használni.