Erdő, erdő, erdő…

Mennyibe kerül egy finn szauna?

A finn szauna ára

A finn szauna ára

Sokunkat, akik szeretnénk kipróbálni otthonunkban is a szaunázás élményét, a relatív magas beszerzési ár tart vissza attól, hogy elszánjuk magunkat a vásárlásra. Pedig ha alaposabban átgondoljuk a dolgot, a finn szauna elkészítése a felhasznált anyagokat, a munkaidőt és a szakértelmet (ha nem vagyunk finn asztalosok) is beleszámítva, jóval költségesebb, mint egy kész kabin beszerzése.

Finn szauna vagy infraszauna megvásárlása ma már nem nagy dolog, csupán néhány kattintás az interneten és máris házhoz szállítják, amit kinéztünk magunknak.

Nincs ez másképp az árak tekintetében sem, hiszen több olyan cég is létezik, amelyek kínálatában kedvünkre válogathatunk. Ez természetesen jót tesz a vásárlói áraknak, hiszen a verseny mindig alacsonyabb árat jelent.

Konkrétan, az egyszemélyes finn szauna ma már ötszázezer alatti áron elvihető, ami igazán nem nagy összeg, ha figyelembe vesszük, hogy a választás nem csupán egy életre, hanem akár több nemzedéknek is szól, hiszen nem kopik el, nem megy ki a divatból, sőt, még unokáink is jól érezhetik magukat benne.