Erdő, erdő, erdő…

Miben segít a Greffe de cheveux?

Greffe de cheveux

A haj vonala ad keretet az arcnak. Ennek következtében nagy gondot jelent, ha a hajszálak kihullása látványossá válik. Sajnos, igen sok férfinak kell azzal szembesülnie, hogy az idő múlásával egyre jobban megfogyatkozik a hajnak a mennyisége.

A Greffe de cheveux esetében modern eljárással történik a pótlás. Ennek köszönhetően, végre senkinek sem kell kínosan éreznie magát a kopaszsága miatt. Mindegy, hogy az átültetésre a homloknál vagy a fejtetőn van szükség, mert mindkét helyen megoldható a felmerült probléma.

A Greffe de cheveux sebhelyek nélkül gyógyul, ezért nem kell tartani a nyomok megmaradásától. A pácienseknek el kell dönteniük, hogy hány darab hajszál átültetésére szeretnének sort keríteni. Az orvosok tudnak tanácsot adni ebben a témában. A kiváló színvonalon elvégzett munkának köszönhetően, rengeteg páciens szokott időpontot kérni.

A Greffe de cheveux a külföldi vendégek esetén is igénybe vehető. Magyarországon kevesebbet kell fizetni érte, mint külföldön. Ennek hatására rengetegen tanúsítanak iránta érdeklődést.