Erdő, erdő, erdő…

Miért hasznos a hővédő fólia?

Hővédő fólia

A kezeletlen, normál üvegfelületek nagymértékben hozzájárulnak egy egyszerű családi ház energiapazarlásához. A hővédő fólia viszont egy remek találmány, ami meggátolja mindezt.

Az ablaküvegek esetenként túl sok fényt engednek be, szabad utat engedve ezzel a káros sugaraknak is, amik túlzottan felmelegíthetik a benti levegőt. Ilyenkor mindenki a klíma távirányítója után nyúl. Azonban van egy gazdaságosabb megoldás, ami rövid időn belül meg fog térülni az energia megtakarításnak köszönhetően.

A hővédő fólia felhelyezése után már érezhető lesz a változás. A legtöbb lakásba, valamelyik napszakban, kellemetlenül erősen besüt a nap. A sötétítő, illetve a redőnyök nem engedik be a fényt, viszont ezekkel túl nagy sötétet csinálunk odabent.

Van, aki ebben az esetben villanyt gyújt, így máris elkezdődik fényes nappal az energiapazarlás. A hővédő fóliának olyan fajtája is létezik, ami erős fény hatására besötétedik, éppen annyira, hogy a lakásban kellemes fény maradjon. A llumar.hu számos kiváló hővédő fóliát kínál, amik biztonsági szempontból sem elhanyagolhatóak.