Erdő, erdő, erdő…

Mikor érdemes befektetési tanácsadóhoz fordulni?

Grantis befektetési tanácsadás

Grantis befektetési tanácsadás

Manapság már a bankbetétek nem hoznak nagy százalékban kamatot, ezért célszerű egyéb befektetéseket keresni, ha azt akarjuk, hogy a félretett pénzünk után valamennyi hozamot is elkönyvelhessünk. Ráadásul az inflációval szemben is tanácsos védekezni, ezért jó egy szakember tanácsát kikérni befektetés ügyében. Kiváló megoldás erre a Grantis befektetési tanácsadás, mert ezek a szakértők segítenek megtalálni azt a befektetési formát, amivel eredményesen építhetjük a vagyonunkat.

De az, hogy 2023-ban mibe érdemes leginkább befektetni a pénzünket, több tényezőtől függ. Elsősorban attól, hogy mekkora összeget tudunk mellőzni, mennyi időre, ami pedig attól függ, hogy mennyi vésztartalékunk van, mekkora a hiteltartozásunk, vannak-e gyermekeink, akiknek fizetni kell a tandíját stb. Lényeges végiggondolnunk azt is, hogy mekkora kockázatot vagyunk hajlandóak vállalni. Bár igazából nincs olyan, hogy legjobb befektetés, viszont az a jó hír, hogy a lehetőségek között mindenki megtalálja azt, ami a leginkább illik hozzá.

A grantis.hu portálon bővebben olvashatunk a különféle befektetési eszközökről. A választott módozat lehet állampapír, vállalati kötvény, részvény, befektetési alap, ETF, megtakarításos életbiztosítás, befektetési arany, TBSZ számla, nyugdíj-előtakarékosság, készpénzbetét, letétjegy, gyermekcélú megtakarítás, kriptovaluták. Mindegyikről megtaláljuk a szükséges információkat, több grafikonok által van illusztrálva a weblapon. Emellett, a szakértők is megadnak minden szükséges tájékoztatást, sőt, kérhetünk személyre szabott összehasonlítást is az oldalon.

Persze egy átlagembernek nehéz ezekbe a dolgokba alaposan belelátnia, ezért jobb, ha szakértői segítséget kér. Bizalommal fordulhatunk a Grantis munkatársaihoz, akik türelmesen és jóindulattal keresik meg a számunkra legoptimálisabb befektetési lehetőséget. Semmiképpen nem érdemes otthon tartanunk a megtakarított pénzünket, mert észre sem vesszük és elértéktelenedik. Magunkat és gyermekeinket érdemes anyagilag bebiztosítani.