Erdő, erdő, erdő…

Modernségben első a Panasonic távirányító

Panasonic távirányító

Jó pár évvel ezelőtt az akkor korszerűnek tartott fénysugaras és ultrahangos távirányítók uralták a terepet, azonban manapság már nem mondhatóak igazán elterjedtnek és hatékonynak.

Ezek helyett az infravörös technológián alapuló fajták bizonyulnak közkedveltnek. A Panasonic távirányító is ezen tulajdonsággal büszkélkedik, ami a brand rajongóit nem lepi meg, hiszen a gyártó évek óta átváltott már erre. Ez részben azért van, mert a vállalkozás tudja, hogy az innovációnak mekkora szerepe van a digitális, 21. századi világban. A Panasonic távirányító infravörös fajtájának a lényege abban rejlik, hogy az eszközön lévő gombok megnyomásával a kiadott parancsot egy különleges LED dióda továbbítja, infravörös fénysugár révén.

A Panasonic távirányító ezen formájának a legfőbb pozitívuma abban rejlik, hogy ezt az emberi szem nem látja, ezért a tévénézést a kapcsolgatás semmiképp sem zavarja. A Panasonic távirányító megvásárolható a www.taviranyi.to oldalon is, ahol ezenkívül számtalan egyéb produktumot tekinthet meg az érdeklődő.