Erdő, erdő, erdő…

A munkavédelmi szandál jól szellőzik

Stabilan tartja a lábat

Már az ókorban rájöttek, hogy a szandál rendkívül hasznos és praktikus viselet. A munkavédelmi szandál szintén eleget tesz ezeknek a kritériumoknak és még számos plusz tulajdonsággal rendelkezik.

Elsősorban rendkívül kényelmes, hiszen stabilan rögzítve van a lábfejhez, mégis kiválóan szellőzik, hiszen nem borítja be úgy a lábat, mint egy cipő. Az erősített orrborításának köszönhetően, magas fokú védelmet biztosít a lábujjaknak, amelyek könnyedén megsérülhetnének.

A sarok nagy nyomásnak van kitéve minden állva végzett tevékenység közben, ezért a munkavédelmi szandál speciális energia-elnyelő sarokrésszel van ellátva, a megfelelő kényelem érdekében.

Hosszantartó munkafolyamatok esetén sem válik kényelmetlenné a viselete és sokkal lassabban fárad el benne a lábunk. A munkavédelmi szandál olaj, benzin és kopásálló egyszerre. Biztosak lehetünk benne, hogy hónapokon, de akár évek után sem fog elhasználódni. A munkavédelmi szandál kiváló választás abban az esetben, hogyha egy jól szellőző lábbelire van szükségünk, ami véd a sérülésektől.