Erdő, erdő, erdő…

Műszaki szakfordítás profiktól

Precíz műszaki fordítás

Precíz műszaki fordítás

A kis- és középvállalkozások igénye a profi és precíz szakfordításokra ma már egyre inkább jellemző. A műszaki fordítás azon szegmens, amelyik valódi profizmust igényel. A műszaki leírások, építészeti tervek, tűzvédelmi előírások, gépkönyvek, használati útmutatók fordítását ugyanis nem minden fordító tudja elvállalni. Ehhez ugyanis elengedhetetlenül szükséges a forrásnyelv és a célnyelv alapos ismerete, illetve előnyös a műszaki végzettség, a szakmai háttér.

A műszaki fordítás során fontos, hogy napi szinten használja a fordító a műszaki nyelvet, de mellette nem árt, ha a fordító kreatívan közelíti meg a feladatok és ha elakad, nem rest utánajárni a dolgoknak. Az Alfaglosszánál azonban minden szakember a műszaki fordítás minden lépését profin végzi, így az ügyfelek elégedettsége egyre csak nő.

Ha Ön is kis- vagy középvállalatot működtet, forduljon az Alfaglosszához bizalommal, hiszen a cég szakemberei készséggel teljesítik majd a kéréseit! A cég műszaki témakörben is sokrétű feladatokat lát el. Fordítanak prospektusokat, használati útmutatókat, sőt, még biztonsági adatlapokat is.