Erdő, erdő, erdő…

Nem mindennapi dolog átélni a tankvezetés élményét

élménypláza.hu

Ki ne akarna legalább egyszer egy hatalmas erővel bíró tankot vezetni és olyan élményben részesülni, ami valóban felejthetetlen? Az élménypláza.hu linkre kattintva olyan weboldalon böngészhet, amelyen keresztül tankvezetést is ajándékba adhat ismerősének. Az itt kibérelhető tankot egy 36 ezer köbcentis diesel motor hajtja.

Ennek a tudatában fel lehet már egy kicsit készülni arra, hogy mi is fogadja majd az embert, amikor elindul a tank és később vezetni fogja azt. Nem is csoda, hogy ez egyszerre egy félelmetes és mégis roppant izgalmas élmény. Sőt, sokaknak a 30 tonnás, hatalmas, szinte már ijesztő harci jármű hangjától végigfut a hideg a hátukon.

Itt nincs szó finomkodásról, hiszen mégiscsak egy tankról beszélünk, amelyik egy hosszabb út során simán megeszik 350 liter gázolajat. A monstrum belsejében ülő pilóták képesek bármilyen akadályon túlmenni a masinával. A tanknak még a nagyon offroad, nehéz terep sem kottyan meg. A szolgáltatásba természetesen beletartozik az is, hogy az ember beleülhet a kapitányi székbe és vezetheti a masinát.

A gázpedálra taposva és a botkormánnyal irányítva nemcsak egy fő élvezheti ki a military élmény minden percét, hiszen a kísérők is felpattanhatnak a tank tetejére egy kis utazásra. Ez akár egy nagyon izgi családi program is lehet, amelyiknek a gyermekek nagyon örülnének, még a lányok is.

A tankvezetés egy fő és a vele érkező kísérők élményét tartalmazza a választott időtartamra. Egyszerre maximum nyolc fő vehet részt a kalandban. A tank vezetésének kritériuma a 18. életév betöltése és a B kategóriás jogosítvány megléte. A szolgáltatást biztosító cég egy ajándékot is tartogat, hiszen a résztvevők megkapják a tankvezetésről készült videofelvételt.

Sőt, kapnak egy oklevelet az élményről, illetve egy harckocsi vezetői „jogosítványt”. Akinek ez felkeltette az érdeklődését, az látogasson el bátran az ÉlményPláza oldalra, ahol le lehet foglalni egy időpontot. A helyszínről annyit kell tudni, hogy a gyáli autocross pálya nyomvonalának mentén, egy igazán embert próbáló harckocsis terepről van szó. Ez mindenképp egy páratlan élmény lesz.