Erdő, erdő, erdő…

Nemhiába népszerű ez a hivatalos fordítóiroda

Fordítás árak karakter

Egy hivatalos dokumentum lefordításakor nem jöhetnek szóba hibák. A kliensek éppen emiatt választanak egy megbízható, professzionális céget, akárcsak a Bilinguát, amelyik hibák nélkül készít el szinte bármilyen nyelvű szöveget. A cég oldalára látogatva megtudható, hogy itt a fordítás árak karakter szerint vannak.

Ha már a honlapon érdeklődik a kuncsaft, akkor nyugodtan dönthet az online megrendelés mellett. Ezt a weboldalon található jobb oldalsó mező kitöltésével lehet elérni. Ha ezzel kész van az ember és azt elküldi, akkor igen hamar kap is egy árajánlatot. Ezt ha megfelelőnek találja a kuncsaft, akkor a szakemberek azonnal hozzá is látnak a fordításhoz.

A fizetés legtöbbször CIB bankos számlára szokott történni. Abban az esetben, ha a megrendelő vállalkozóként vagy mint cég veszi igénybe a szolgáltatást, akkor a számla ellenében 8 napon belül történik a fizetés. A magánszemélyeknél csak akkor küldi át a fordítást a Bilingua, ha a fordítás díja megérkezett a cég számlájára. Ez a magyar bankok között maximum két napot szokott jelenteni.

A fordítás árak karakter szerint itt roppant jutányosak. Mivel emellett garantált a precizitás és magas minőség, a kuncsaftok nem haboznak a szolgáltatások mellett dönteni. A neves, elismert hivatalos fordítóiroda csakis ilyen munkát adhat ki a kezéből. Nem szabad összekeverni a hivatalost a hitelessel. Hiteles fordítást csakis az Országos Fordító és Fordításhitelesítő Iroda végezhet, ez a cég nem.

Azonban a vállalkozás elvégezhet bármilyen hivatalos fordítást, ami azt jelenti, hogy a fordítóiroda nyilatkozik arról, hogy a forrásnyelvi szöveggel megegyezik a lefordított szöveg. Ez záradékkal és bélyegzővel lesz ellátva. Az ügyfél, aki a hivatalos fordítóiroda mellett dönt, az megkapja a fordításról a kétnyelvű igazolást, tehát magyarul és a választott idegen nyelven.

Ennek a neve a hitelesítési záradék. A hivatalos fordítóiroda elismertségét igazolja, hogy ennek a fordításait nem csupán hazánkban fogadják el, hanem külföldön is, akárcsak Szlovákiában, Romániában, Szerbiában, Szlovéniában, Ausztriában, Csehországban vagy Lengyelországban.