Erdő, erdő, erdő…

Nyomda Budapest: a zöld nyomdatermékek

Nyomda Budapest

Nyomda Budapest

Bizonyára Önben is felmerül a kérdés, hogy miért fontos a nyomtatványok környezetbarát kivitelezése? A nyomda Budapest szívében található, egész pontosan a 11. kerületi Thán Károly utcában várja potenciális vevőit, hogy bebizonyítsa, hogy a környezettudatos szemlélet a nyomtatásban is elengedhetetlen, ugyanakkor költségeiben kedvező, minőségében prémium kategóriás.

Először is fontos tudni, hogy farostokból készül, papírra készítik nyomtatványaikat, a fa pedig rendkívüli kincs. Bár sokan azt gondolhatnák, hogy a zöld nyomdatermékek árképzése jóval magasabb, mint hagyományos elődeié, ám ez nem igaz.

A zöldnyomdában ugyanis biztosan nem lesznek magasabb a költségei a szolgáltatások igénybevétele során. Ráadásul a nyomda Budapest központi helyen igyekszik vásárlóit kiszolgálni, optimalizálja nyomtatványait környezeti és gazdasági szempontok alapján.

Ezenfelül egyszerű, környezetbarát, on-line kommunikációt biztosít az Ön számára, rendkívül gazdaságosan nyomtat, mindezt a legkorszerűbb nyomdai berendezések segítségével. Ha pedig ez nem volna elég, korszerű szolgáltatásokat nyújt.