Erdő, erdő, erdő…

Páratlan gazdagság a kék pezsgővel

Kék pezsgő

Minden színhez tudunk kötni valamilyen dolgot, eseményt, élményt. A piroshoz a bort, a zöldhöz a kikeletet, a tavaszt és a megújulást. Vajon a kékhez mit társítunk? Természetesen sokaknak a tenger jut eszébe, másnak az ég, megint mások az olasz vagy a francia fociválogatottra gondolnak. Vajon hány embernek jut eszébe a kék pezsgő erről a színről?

Azoknak biztosan, akik már koccintottak egy pohárkával ebből a nedűből valakinek az egészségére. Nemcsak az a személy maradt meg az emlékezetében, hanem az élmény is, amiben része volt, amikor belekortyolt a kék pezsgőbe.

Maga a palack dizájnja is emelkedettséget kölcsönöz minden pillanatnak, hiszen kék színével a naplemente utáni estét idézi, amikor kellemesen hűvös a levegő és sokan kiülnek egy éterem vagy irodalmi kávézó teraszára, ahol a kék pezsgő mellett elbeszélgetnek. Az ilyen pillanatok teszik gazdaggá az ember életét, ezért igazán kár lenne elszalasztani az élményeket, amelyek akkor születnek, amikor valaki kapcsolatba kerül ezzel a nedűvel.