Erdő, erdő, erdő…

Pezsgő bolt rengeteg meglepetéssel

Pezsgő bolt

Az ajándékozás mindig örömmel tölti el az embert, bár sokszor okoz gondot a meglepetés kiválasztása. Ha nem gyermekről van szó, akkor a pezsgő bolt termékei nagyon jó ihletet adhatnak, hiszen az itt található italok kifinomultak és megfizethetők. De van olyan bolt, ahol kizárólag pezsgőt árulnak? Igen, mégpedig a Törley Gyűjtemény és Látogatóközpont keretében.

Nem titok, hogy itt a legnevesebb magyar pezsgőmárka kiválóságai között lehet válogatni. A bolt felvonultatja az egész Törley kollekciót, így igazán impozáns kínálatból lehet szemezgetni. A pezsgő bolt termékei között megtalálhatók a Törley, a Hungaria, valamint a Francois pezsgők egyaránt, amelyek között különlegességek, sőt, alkoholmentes fajták is helyet foglalnak.

A pezsgő bolt ugyanakkor nemcsak azoknak lehet csábító hely a vásárlásra, akik italt szeretnének innen beszerezni, mivel a pezsgőzés kellékeit, poharakat, jégvödröt, jégtálat, pezsgő visszazárót, a Törley logóval ellátott ruhaneműket, ajándéktárgyakat szintén itt lehet megtalálni.