Erdő, erdő, erdő…

Piros bőr pénztárca a jó megjelenésért

Piros bőr pénztárca

A hölgyek kifejezetten szeretik az élénk színű kiegészítőket. Úgyhogy nekik találták ki a gyártók a piros bőr pénztárca modelleket, mert ezek rövid időn belül a kedvenceikké válhatnak és mivel az alapanyaguk igazán időtálló, sokáig tudják használni is, mert nem mennek tönkre.

Nem tartoznak a magas árkategóriájú termékek közé, mivel nem kell sokat fizetni egy ilyenért, ha a penztarca-store.hu webáruházból szerzi be. Például a felhozatalban szereplő Wimax piros bőr pénztárca csupán 4990 forintba kerül. A tárca mérete 9,5×17,5 cm, háromrészes papírpénz-tartó, cipzáras rész az aprópénznek, 8 darab kártyatartó, 1 darab fényképtartó, valamint 2 darab irattartó az összetétele. Tehát, amint olvasható, gyakorlatilag mindennek van helye anélkül, hogy zsúfoltság volna benne.

Praktikus jellege mellett, az időtállósága miatt is rendkívül népszerű ez a pénztárca, az idő múlása szinte meg sem látszik rajta. Az aprónak tűnő dolgok nagyban befolyásolják, hogy milyen a megjelenésünk, de egy piros bőr pénztárca sokat emel rajta.