Erdő, erdő, erdő…

Praktikus a fiókos komód

Fiókos komód

Fiókos komód

Egy lakásban a rakodóhelyből sohasem elég. Különösen, amikor egy kisebb lakásról van szó, nagyon jól kihasználható a fiókos komód rakodótere, hogy minél több ruha eltűnjön a lakótérből. Ugyanis ez a bútordarab kiválóan alkalmas arra, hogy a sok mindent elhelyezzük benne.

Nemcsak a ruhákat, hanem egyéb dolgainkat is, mint az írószereket, füzeteket, esetleg szerszámokat, gyerekjátékokat. Ezek mellett, ez az esztétikus bútordarab viszonylag kis helyen elfér, ezért igen helytakarékos.

Különféle borítással készül a fiókos komód, hogy jól illeszthető legyen a szoba többi darabjához. Olyan tervezésű bútor ez, amivel igyekeztünk esztétikus külsőt biztosítani ennek a tárolóeszköznek. A legtöbb fiókos komód jól illeszthető az általunk forgalmazott nappali szobába való szekrényekhez, de természetesen külön is megállja a helyét.

Az egyszerű sima felületek a modern bútorok jellegzetessége. Ennek az alacsony bútordarabnak a tetejére még sok minden kerülhet, virágváza, könyvek, dísztárgyak, vagy egyszerűen valamilyen terítő.