Erdő, erdő, erdő…

Precíz munkalámpa minden körülmények között

Munkalámpa

Napjainkban a bányaipar egyre inkább mellőzi a halogén és xenon fényforrások használatát a LED termékek javára, mivel a rendkívül nehéz üzemi körülmények miatt, a hagyományos világítástechnikai eszközök sokkal hamarabb károsulnak. A LED munkalámpa lehetővé teszi a gyors, precíz és megbízható munkavégzést.

A fő előnyei közé tartozik a karbantartási munkák szükségességének hiánya, mivel nem kell 500 órás időközönként cserélni, mint a halogéneknél vagy 2500 óránként, mint a xenonnál, de az ütésekkel és rezgésekkel szembeni nagy ellenállás, valamint a hermetikusan zárt fényforrás is kiemelkedő.

A jelenlegi piac szó szerint telített nagyteljesítményű LED munkalámpákkal, amelyek alacsony áron beszerezhetőek, de szinte mindegyikük olcsó elektronikus alkotóelemeken alapul, amelyeket szakszerűtlen módon, szabványos csomagolásban szereltek össze és szabadon értékesítik bármelyik elektronikus alkatrészboltban.

Ezekkel ellentétben, a HELLA büszke arra, hogy a LED-es munkalámpa jellemzője a kiemelkedő teljesítmény, az ütésálló jelleg és hosszú élettartam.