Erdő, erdő, erdő…

Prezentációkhoz kiváló a mágnestábla

Mágnestábla prezentációhoz

Mágnestábla prezentációhoz

Nemcsak praktikus, de még jól is néz ki. Környezetbarát anyagokból készült a mágnestábla, ami masszív lábakon áll. A tervezésének hála, dönthető illetve emelhető is, de ha a falon szeretnénk elhelyezni, arra is van lehetőség. Ez utóbbi inkább akkor lehet hasznos, hogyha a mágnestáblát nem kell egyik, helyről a másikra átvinni.

Mivel többféle kerettel kapható, ezért kitűnően hozzáigazítható a belső dizájnhoz. A szakmai kommunikáció sokkal színvonalasabbá válik, hogyha a megbeszéléseken egy ilyen nagyszerű eszközt használunk.

Ideje fejlődni a korral és elfelejteni a hagyományos táblákat, amelyekhez krétát kellett használni! Sajnos, a legtöbb oktatási intézményben túlnyomó részt még mindig ilyet használnak, viszont jó hír, hogy a mágnestábla egyre népszerűbbé válik, mivel sokan felismerték az előnyeit.

Nemcsak a használata környezetbarát, hanem az is ahogyan elkészítik, mivel a legtöbb mágnestábla újrahasznosított anyagokból kerül legyártásra. Például, amikor már nem tudunk elég nagy hűtőt venni a rengeteg hűtőmágnes tárolásához, akkor is jól jön.