Erdő, erdő, erdő…

Ragadjuk meg a mobil flotta alkalmat!

Legyen kéznél a mobil flotta

Legyen kéznél a mobil flotta

Nagyon sokan vágynak arra, hogy olyan lehetőségeket ragadhassanak meg, amelyek során kifejezetten alacsony percdíjakkal tudnak nagyon sokáig telefonálni. Erre van lehetőség a mobil flotta keretében. Amikor erről beszélünk, akkor arról van pontosan szó, hogy bizonyos készülékek egymás között egy alapdíj befizetését követően teljesen percdíjmentesen tudnak kommunikálni.

Ez vajon miért éri meg a szolgáltatónak? A válasz nem éppen egyszerű. Több szempontot szem előtt szükséges tartanunk, amikor erről a dologról van szó. Elsősorban azt, hogy csak bizonyos csoportoknak és korlátozott számú embereknek szól a mobil flotta lehetőség.

Ezen belül csakis teljesen megbízható és nem utolsósorban fizetőképes kliensek azok, akik élhetnek ezzel a kiváltsággal. Amikor egy cég tudja, hogy már nagyon hosszú ideje hűségesek vagyunk hozzájuk, és mindig késés nélkül, pontosan fizetünk, akkor hajlamos olyan kedvezményeket tenni, amilyen a mobil flotta is lehet. Ezt aztán nagyon alaposan meg kell ragadnunk, és nem ajánlatos elengedni.