Erdő, erdő, erdő…

Rendszeres orvosi ellátás az idős embereknek

Rendszeres orvosi ellatas

Rendszeres orvosi ellátás

Az idős embereknek sokszor gondot okoz az orvoshoz való eljutás. Viszont egy otthonba való beköltözést követően, ez már nem jelent problémát, hiszen itt van rendszeres orvosi ellátás.

A helyben működő praxis jelentősen megkönnyíti a lakók életét. Óriási segítséget nyújt az ortopédiai, a pszichiáteri és urológiai rendelés. Napi 24 órás felügyelet alatt állnak a lakók. Az orvos munkáját több nővér is segíti. A rendszeres orvosi ellátás mellett, többféle kezelés is igénybe vehető.

Az elektro- és a balneoterápiás kezelések népszerűek a lakók körében. Gyógytornász, illetve gyógymasszőr is tevékenykedik. A víz alatti torna szintén segít az embereknek. Igény esetén be lehet menni a sószobába.

Külön apartmanban lakhatnak, illetve magukkal vihetik a kisebb háziállataikat. A jelentkezőknek azt is figyelembe kell venniük, hogy a rendszeres orvosi ellátás formái mindegyik otthonban másmilyenek, ezért erről érdemes információt kérni a beköltözés előtt. Az Olajág Otthon ideális körülményeket teremt mindazoknak, akik ott laknak.