Erdő, erdő, erdő…

Ryanair kabin bőrönd kedvező áron

Ryanair kabin bőrönd

Fontosabb dolgainkat szeretjük magunk mellett tartani, ha a repülőgépen utazunk. Erre vannak megfelelő méretű utazótáskák, mint például a Ryanair kabin bőrönd, amennyiben ennek a társaságnak a gépén utazunk. Az 55x40x20 és az 55x40x23 cm méretű kabinbőrönd az, amivel jelenleg ingyenesen lehet utazni a legtöbb légitársaságnál.

Arra viszont figyelni kell, hogy 23 cm mélységű bőröndöt nem érdemes vásárolni, ha az nem bővíthető, mert csak kevés repülőtársaság fogadja el. A Ryanair kabin bőrönd esetében is figyelni kell, hogy a kerekei süllyeszthetőek legyenek, így többet lehet bele pakolni. A négykerekű bőröndöknél a kerekek elvesznek az űrtartalomból, viszont könnyebben lehet közlekedni velük.

A paramétereknek a kemény bőrönd is megfelel, bár a hátránya a vászonból készült társaival szemben az, hogy többnyire nincs ellátva külső zsebekkel. Ugyanakkor bármelyiket választja, tudnia kell, hogy az említett webáruházban kedvező áron szerezheti be. Ide jöjjön, amennyiben a Ryanair kabin bőrönd megvételét fontolgatja!