Erdő, erdő, erdő…

A salakanyagok, méreganyagok és az infraszauna

Infraszauna használata

Azok a személyek, akik nem tudnak időt fordítani a rendszeres testmozgásra, illetve nem is figyelnek oda a helyes táplálkozásra, észrevehetik, hogy fáradékonyabbak, nem teljesítenek olyan jól a munkahelyen, nem tudnak annyira jól koncentrálni és az egyszerű kocogás is nehezebben megy már.

Ezt sajnos a felgyülemlett méreganyagoknak és salakanyagoknak lehet betudni. Azonban az infraszauna használatával ezektől szép lassan meg lehet szabadulni. Már az első kezelés után úgy érzi magát az ember, mintha újjászületett volna, és hazaérve is átjárja a testét a felfrissülés és a fittség.

Az infraszauna sikere annak tulajdonítható, hogy a megélénkült vérkeringés stimulálja a verejtékmirigyeket és ezáltal megszabadít a testben felhalmozódott mérgektől és vegyi anyagoktól. Illetve nem meglepő módon, a verejtékezés segít a méregtelenítésben és a testet megszabadítja a rákkeltő hatású nehézfémektől, akárcsak az ólomtól, a higanytól, a cinktől, a nikkeltől és a kadmiumtól. Sőt, az infraszauna általi verejtékezésnek köszönhetően a test megszabadul a nikotintól, alkoholtól és kénsavtól is.