Erdő, erdő, erdő…

Sikerek és útvesztők a pendrive logózásban

Fontos a jó választás a pendrive-logózásnál

A részletekben rejlik a siker, ami már számtalanszor bebizonyosodott, és talán még legalább ennyiszer be is fog. Amikor egy cég a pendrive logózás mellett dönt, mivel ezzel a kütyüvel szeretné népszerűsíteni a szolgáltatását, akkor több szempontot is figyelembe kell vennie.

Először is, hogy a kiválasztott eszközön legyen elegendő hely a szlogen vagy embléma feltüntetésére, különben nem érdemes belevágni. Másodszor az adathordozó megbízhatóságára is tekintettel kell lennie, ugyanis, ha az nagyon hamar tönkre megy, vagy túl lassan másolhatók rá az adatok, akkor az rossz fényt vethet a cégre. Az emberek azt gondolják majd, hogy annak a szolgáltatása is hasonlóan lassú és gyenge minőségű, ezért nem érdemes foglalkozni vele. Harmadszor az árakat sem szabad figyelmen kívül hagyni.

Ez az egyik legkényesebb pont, hiszen el kell dönteni, hogy inkább drágább, esetleg márkásabb, és jobb minőségű eszközt használjanak a pendrive logózás során, vagy pedig a fent felsorolt tulajdonságok valamelyikének a rovására, kevesebb pénzt fektetnek bele.