Erdő, erdő, erdő…

A Split klíma csendesen dolgozik

Hatékony és gazdaságos

Hogyha szeretné magát megkímélni a beszerelés költségeitől, akkor erre is van megoldás. A klíma hatékonyan létrehozza a kiválasztott helyiségben azt a kellemes környezetet, amire mindig is vágyott. Ráadásul egy ablakklíma sokkal kevesebb gonddal jár a beszereléskor.

Ehhez nem kell feltétlenül szakembert hívni, mert szinte biztosan mindenki meg tudja oldani a felszerelését. Jelentősen egyszerűbb és kevesebb időt vesz igénybe, mint egy osztott rendszerű légkondicionáló esetén. A kondenzvíz elvezetését könnyen megoldhatja egy egyszerű csővel.

A zajszinttel ebben az esetben is számolni kell, hasonlóan a mobil klímánál, mivel a kompresszor itt is egy egységen belül helyezkedik el. ha a zaj nem szempont a választásnál, akkor ez tökéletesen meg fog felelni minden elvárásnak.

Meleg nyári éjszakákon viszont komfortosabb a Split rendszerű klíma használata, mivel annak sokkal csendesebb a működése, ezért a pihenés jobb mellette, mint egy ablak vagy egy mobil klíma esetében. A lehetőségek adottak, csupán az igazán hatékony megoldást kell választani, az elégedettség érdekében.