Erdő, erdő, erdő…

Spórolást nyújtó nyári gumi akció

Nyári gumi akció

A szakirodalom úgy tartja, hogy amint az átlaghőmérséklet a mágikus 7 fok felé emelkedett, akkor bizony, már eljött az abroncscsere ideje. Ennek ellenére, a statisztikák azt mutatják, hogy nagyon kevesen vannak, akik időben megteszik ezt a valójában nagyon kritikus lépést. Ki gondolná, hogy olykor jelentős kockázatot jelent a téli szettel közlekedni a melegben, de így van. A nyári gumi akció keretében igazán kivételes árakon juthatunk hozzá a minőségi márkákhoz.

Megéri minden körülmények között nyitva tartani a szemünket, hogy biztosan ne sétáljunk el egy kivételes ajánlat mellett. A nyári gumi akció akkor a leggyakoribb, amikor kevesen érdeklődnek a termékek ezen szériája iránt.

Ebből kiindulva télen vagy közvetlenül a csereidőszakot követően már nyár közepe, vége fele az eladók leviszik az árakat, hogy azért mégis fenntartsák az érdeklődést. Ez nem zárja ki ugyanakkor azt sem, hogy éppen tavasszal jön szembe velünk a nyári gumi akció. Ha találkozunk vele, akkor bizony ragadjuk meg a lehetőséget, mert a négy darabon igazán sokat spórolhatunk!