Erdő, erdő, erdő…

Strandtermékek céges ajándékként

Strandtermék

Strandtermék

A hirdetésre használt tárgyak akkor érik el igazán céljukat, ha minél több ember látja őket. Ennél csak az a fontosabb, hogy lehetőleg a cég célközönségéből lássák minél többen, de ezt igazán nem egyszerű elérni. Mindenesetre a strandtermékek viszonylag újnak számítanak a reklámajándékok piacán.

Ezen a helyszínen minden bizonnyal sok emberrel találkoznak a rájuk nyomtatott cégjelzések. Annak ellenére, hogy strandon talán senki sem a reklámokra figyel, mégis elkerülhetetlen, hogy ne vegyék őket észre. A legtöbben örülnek, amikor strandtermékek kerülnek céges ajándékként hozzájuk.

Általában labdákat és párnákat kínálunk feliratozásra, valamint strandtáskát is. A legtöbb megrendelő él a lehetőséggel és készíttet ezekből az ajándékokból is. Ezzel a szabad idejükben sem hagyjuk üzleti partnereinket és a saját munkatársainkat sem reklámjaink nélkül.

Sőt, ezeket nem csak utazáskor használhatják vagy a strandon, hanem még a vízbe is magukkal vihetik. Igaz, hogy a felfújható strandtermékek csak nyáron használatosak, de legalább nem a megszokott ajándékok.