Erdő, erdő, erdő…

Supinált cipő totyogóknak és kiskamaszoknak

Supinált cipő

Minden korban fontos a minőségi lábbeli, de az első lépések megtételekor, illetve a gyerkőcök első éveiben még inkább lényegi kérdés, hogy mi kerül a lábukra. Egy átlagos gyerekcipő nem tud kellő tartást adni a bokának, az ízületeknek és a gerincnek.

Emiatt pedig már nagyon hamar súlyos problémák alakulhatnak ki a fejlődésükben, ami a felnőttkorukra is ki fog hatni. Ezzel szemben, a supinált cipő ideális szögben tartja nemcsak a bokát, hanem a sarokcsontot is, amit a fejlődő ínszalagok még nem képesek kellően megtámasztani.

Ennek köszönhetően, a supinált cipő elősegíti a lábak megfelelő fejlődését és megelőz egy sor ízületi problémát is, amelyek észrevétlenül, súlyos következményeket magukkal hordozva alakulhatnak ki, ha a lábbeli nem elég körültekintően kerül kiválasztásra.

Ha szeretné maximálisan támogatni a gyermeke egészségét, akkor a supinált cipő jó segítsége lesz ebben, egészen a járni tanulástól addig, amíg a lábai még fejlődésben lesznek. Ugyanis ez a speciális cipő 21-től 35-ös méretig kapható.