Erdő, erdő, erdő…

Szappan, ahogy a nagymama készítette

Szappan

Szappan

Ki ne emlékezne a nagymamája mindig szép, puha kezeire, a sima arcára, ami állandóan finom illatú volt? Akkor még nem tudtuk, hogy mitől ilyen a bőre, ma viszont már igen, mégpedig attól a bőrbarát házi szappan terméktől, amit saját maga készített.

Nosztalgiával gondolunk azokra a régi szép időkre, pedig tudni kell, hogyha a szeretett nagymamát nem is hozhatjuk már soha vissza, az általa készített szappanhoz hasonlót azért még vásárolhatunk, vagy saját magunk is elkészíthetjük.

Nem szükséges ennek érdekében még a lakásunkból sem kilépni, mert az interneten keresztül meg lehet rendelni a szappant, de a hozzávalókat is, ha el akarjuk készíteni. Például a borzaszappan.hu webáruház árucikkei között, találhatunk különféle szappanokat érzékeny, normál vagy zsíros bőrre egyaránt. De az alapanyagokat is megvehetjük itt.

Ezek a termékek kézi készítésűek és különböző illatosítással vannak előállítva. Csak az Ön ízlésétől függ, hogy melyiket választja. Vásároljon kézműves szappant ebből a webáruházból!