Erdő, erdő, erdő…

Személy- és vagyonőrképzés felnőtteknek

Felnőtt oktatás a Vokk-nál

Felnőtt oktatás a Vokk-nál

Ha szeretne munkahelyet váltani, ráadásul érdekli a személy- és vagyonvédelem, akkor itt a remek lehetőség, hiszen a most induló képzések során kitanulhatja ezen mesterség minden csínját.

A Vagyonvédelmi Országos Kiképző Központ KFT. honlapján a www.vokk.hu oldalon minden fontos információt megtalál arról, hogy mit kell tennie, ha szeretne biztonsági őr lenni. A képzések során gyakorlati és elméleti oktatásban egyaránt részesülnek a jelentkezők, így teljes képet alkothatnak a vagyonvédelmi feladatokról.

A sikeres vizsga letétele után, új munkalehetőségek százai nyílnak meg Ön előtt. Elhelyezkedhetnek egy cégnél mint portás vagy biztonsági őr. Ugyanakkor a közintézményekben is szükség van portásra, recepciósra, a bankokról és egyéb pénzintézetekről már nem is beszélve.

Lehet parkoló őr vagy múzeumi teremőr, ha az szakma közelebb áll Önhöz. A képzés során fegyverviselési engedélyt is szerezhet, ami tovább bővítheti a lehetőségek körét. További információkért keresse fel a www.vokk.hu weboldalt, ahol a jelentkezését is leadhatja a tanfolyamra!