Erdő, erdő, erdő…

Szépségápolás, no de mivel ?

A szépségért tenni kell

A szépségért tenni kell

Mindenki érzékeny a szépségére, hiszen valamiért a külső szépség egy belső szépséget is feltételez. Ez gyakran van így, de természetesen nem minden esetben.

A fiatal emberek szépsége még természetes, de ahogy múlnak az évek, az embernek, ha szeretné megőrizni szépségét, tennie kell érte. A szépségápolás során is, mint mindenben, fontos megtalálni azt a módszert és azokat a készítményeket, amelyek az adott időszakban számunkra megfelelnek.

Ezek nem mindig a legdrágább dolgokat jelentik, de néha azokat is. Fontos, hogy bőrünket természetes anyagokkal tápláljuk, és ezzel érjünk el mélyreható eredményeket. Sajnos a szépségápolás területén is nagyon sok a vegyipari beavatkozás, azaz a szerek többsége szintetikus anyagokkal teli, amelyek lehet, hogy rövid távon eredményesnek tűnnek, de hosszú távon semmiképp sem tesznek jót.

A krémek legtöbbjében nagy mennyiségben megtalálható valamilyen kőolajszármazék, ami kiszárítja a bőr alsó rétegeit és elzárja a természetes keringést. Ha ezek az anyagok csak előfordulnak a szépségápolás során, de nem ezek alkotják a túlnyomó többséget, akkor az még valamilyen szinten megengedett.