Erdő, erdő, erdő…

Sztreccsfólia konyhai használatra

Sztreccsfolia

Sztreccsfólia

Köztudott, hogy a főzéshez rengeteg alapanyag kell. Persze nem szabad a tárgyi feltételek biztosításáról sem megfeledkezni, ha valaki azt akarja, hogy igazán finom dolgok készüljenek a konyhájában.

A sztreccsfólia az ételek letakarására szolgál, tehát érdemes még időben gondolni a beszerzésére. Nélküle könnyen kiszárad a hűtőben a hús, a sajt és a zöldség is. A kész ételeket sem szabad sokáig fedetlenül az asztalon hagyni, mert így hamar kihűlnek.

Arról nem is beszélve, hogy kíváncsi háziállatok is belekóstolhatnak az aznapi menübe. A sztreccsfólia védelmet nyújt a legyek ellen is. Külön előny, hogy az átlátszóságának köszönhetően mindig látjuk, hogy mi van a tányéron.

A beszerzésére akár a shop.zalapack.hu weboldalon is sort keríthetünk. Bátran rendeljük meg nagyobb mennyiségben, mert így biztosan nem fog a következő főzés közben elfogyni! A sztreccsfólia akár duplaszélű változatban is megvehető a weboldalról. Az ára alacsony, tehát nem kell attól tartanunk, hogy a túl magas lesz a rendelés végösszege.