Erdő, erdő, erdő…

Tényleg Orbán Ráhel fogja vezetni az egerszalóki Saliris Hotelt?

Egerszalóki szállás

Egerszalóki szállás

Egerszalók neve több országjáró számára is ismerősen csenghet. A turistáknak a legtöbben a felszámolás alatt álló Saliris Hotelt ajánlják, amelyről az a pletyka röppent fel, hogy esetleg Orbán Ráhel fogja megvásárolni.

Még semmi biztosat nem tudni erről, azonban ha nem szeretne ott megszállni a bizonytalanság miatt, akkor tudunk Önnek más lehetőségeket is kínálni. A szallaskeres.hu honlapon nyugodtan rákereshet arra is, hogy milyen vendégházak és apartmanok közül választhat a kívánt időpontban.

Annak a megemlítéséről se feledkezzünk meg, hogy a négycsillagos Saliris Hotel bizony nem olcsó, ezért ha nem ott szeretne megszállni, akkor kérje a szallaskeres.hu segítségét, hiszen az itt felsorolt apartmanok sokkal alacsonyabb árfekvésűek, mint a luxushotel.

Akkor is lesz lehetősége a fürdő, a barlanglakások, a kaptárkövek, a sódomb, a horgásztó, a borospincék, illetve a kőhíd megtekintésére, ha nem a Saliris Hotelben foglal szobát. Tehát, ha nem ott szeretne megszállni, akkor feltétlenül látogasson el a fent említett honlapra, és válassza ki az Önnek tetsző szállást!