Erdő, erdő, erdő…

A tetőventilátor folyamatosan működtethető

Tetőventilátor

A szívó-szellőztető rendszerek üzemeltetéséhez többféle tartozékra van szükség. A tetőventilátor megvásárlása jó ötletet jelent, ezért feltétlenül meg kell nézni a Mepoker Kft. weboldalát! A rajta lévő polimerből készült borítás védelmet nyújt a légköri hatások ellen.

Így biztosan nem megy tönkre sem a járókerék, sem az acélház. Az aszinkron, egyfázisú motor el van látva túlmelegedés elleni védelemmel. A tetőventilátor még hőkapcsolóval is rendelkezik. Az lesz ideális, ha folyamatos a működtetik.

A tervezése direkt úgy történt, hogy ne jelentsen problémát a tetőre való beszerelése. A sebességének szabályozása sem ütközik akadályba, ha a vásárlók ehhez külön alkatrészeket vesznek. A zajszint 55 dB, tehát a működtetés nem bizonyul túl hangosnak. Az IP 54 védettségnek köszönhetően, nem árt neki a kismennyiségű víz.

50 Wattos teljesítménnyel rendelkezik. A tetőventilátor elsősorban ipari felhasználásra való. A Mepoker Kft. weboldaláról lehet megrendelni. Több darab megvásárlásakor kedvezmény jár, a kuponkód beírását követően.