Erdő, erdő, erdő…

Tetszetős trapézlemez, változatos mintázattal

Trapézlemez

A martonvásári Marton Acél hosszú évek óta foglalkozik a minőségi acéltermékek gyártásával és forgalmazásával, éppen ezért is tudja, hogy mire van szükség a valóban nívós termékek előállításához.

Így például az általuk készített trapézlemez kínálatot egyértelműen a fogyasztó igény alakította ki. Lévén, hogy ez a korszerű technika akár tetőlemezként vagy oldalfali burkolatként is ideálisan alkalmazható, a Marton Acél nagy hangsúly fektet a mindenkori látványra és a külcsínre is.

Éppen ezért, az általuk forgalmazott trapézlemez több nyomat- és présmintázatban (egészen sűrű vagy éppen szellősebb bordázattal), illetve rengeteg színben és méretben is megrendelhető. A méretet illetően mindig az ügyfél szabja a határokat, de akár standardra gyártott darabok is elérhetőek.

Színek terén ugyanakkor a klasszikusabb téglavörös, fehér, antracit és grafit mellett a különlegesebb fa mintájú darabok is elérhetőek. Utóbbi kategóriánál egyébként a dió, a fenyő, a mézéger és a zebrano mintás trapézlemez közül válogathatunk.