Erdő, erdő, erdő…

Többféle karikagyűrű közül válogathatunk

Karikagyűrű

Ahogy a divat világában sem egyezik meg mindenkinek az ízlése, úgy természetes, hogy a gyűrűk körében sem egyhangú ez, amikor formáról, méretről, színről vagy éppen designról van szó. Van, aki a visszafogott darabokat szereti, amelyek nem túlságosan feltűnőek hétköznapi ruhaneműk mellett sem, illetve van, aki azt szeretné, hogy bárki azonnal észrevegye a kezén tündöklő ékszert, amint szembe megy vele vagy ránéz.

Szerencsére, mindenki megtalálhatja a saját ízlésvilágának megfelelő karikagyűrűt a boltokban. A finoman elegáns, a kihívóan extravagáns és a kettő közötti teljes átmenet is szerepel a Schmuck Ékszer webáruház kínálatában, ahol egészen biztosan minden pár rálel arra a modellre, amit mindkét fél szívesen visel és amelyikről úgy gondolják, hogy méltó képviselője lehet a szerelmüknek, az érzelmeiknek.

Amennyiben Önök is a közeljövőben készülnek az esküvőjükre, akkor érdemes ide ellátogatniuk és végigböngészniük a karikagyűrű termékpalettáját. Különösen jó ez, mert így az üzletről-üzletre való járkálás idejét is megspórolhatják, valamint magát a válogatást is leegyszerűsíthetik. Itt kérhetnek egyéni tanácsadást vagy igénybe vehetik az egyedi karikagyűrű tervezés és kivitelezés szolgáltatását is.

Továbbá letölthetnek egy applikációt, amivel hozzá tudják próbálni a kezükhöz, hogy az miként nézne ki, ha felkerülne a megfelelő ujjra. Ez is fontos szempont lehet, mert a kézfej színéhez, méretéhez viszonyítva már nem biztos, hogy ugyanúgy fog tetszeni a kiválasztott darab, de az is megeshet, hogy pont ez segít majd a döntésben két változat között.

A karikagyűrű szélességét, a kő méretét és az ékszer színét is könnyebb úgy kiválasztani, ha nemcsak elképzelni kell, hogy miként fog kinézni viselés közben, hanem virtuálisan fel lehet próbálni a szóba jöhető modelleket. Használják ki ezt bátran a remek lehetőséget és döntsenek olyan karikagyűrű mellett, amit évek múltán is örömmel hordanak és mindig jó érzés lesz rápillantani, mert a közös életükre fogja emlékeztetni Önöket!