Erdő, erdő, erdő…

Törökmogyoró, az egészséges nassolnivaló

Ízletes törökmogyoró

A rágcsálnivaló minden háztartásban jelen van, azonban nem mindegy, hogy a nasi milyen. Ha egészséges nassolnivalót szeretnénk, akkor a törökmogyoró nagyon jó ötletnek bizonyul.

A chips, snacks és ezek társaik olcsó, azonban nem túl tápláló jelleggel bírnak. Meglehetősen hizlalóak, nem túl természetesek, igazából semmilyen pozitív hatást nem gyakorolnak a szervezetre. Itt is sokkal jobban megállja a helyét a kevesebb néha több elv.

Érdemes inkább kevesebb, de minőségi ételt magunkhoz venni. A törökmogyoró is éppen ezek közé tartozik, hiszen jelentős fehérje- és mikroelem forrás, magas a vas-, foszfor- és káliumtartalma, gazdag E- és B-vitaminban. Nem terheli a szívet és az érrendszert, kifejezetten előnyösen befolyásolja a koleszterinszintet.

A törökmogyoró ráadásul nagyon finom. Sokféle finomságot készíthetünk belőle, de önmagában, rágcsaként fogyasztva is kitűnő. Ezt az ízletes és számos kedvező élettani hatással bíró növényt megrendelhetjük nagyon jó áron a bulkshop.hu webáruházból. Nassoljon Ön is egészségesen!