Erdő, erdő, erdő…

A trepézlemez kiválóan terhelhető

Erős trapézlemez

Kitűnő oldalfal és tetőborító anyag, ami nagyon népszerűvé vált a terhelhetőségének köszönhetően. A trapézlemez kialakítása rendkívül egyszerű, ám annál hasznosabb. Könnyedén felszerelhető és a színválaszték szintén nagyon széles,ezáltal igazodhatunk a megrendelő igényeihez.

A trapézlemez úgy lett megtervezve, hogy elvezesse az esővizet, ezért biztosan ellenáll majd minden időjárási körülménynek és az UV sugarak sem fogják meggyengíteni a szerkezetét.

Mindenképp érdemes odafigyelni néhány fontos dologra a felszerelés előtt, mert ezeknek a betartásával lesz csak igazán tökéletes a végeredmény. A trapézlemez reagál a melegre, ezért magas hőmérséklet esetében tágulni kezd, ezért nem javasolt 10 méternél nagyobb darab felszerelése, mert ennél a méretnél már gondok akadhatnak a hőre való tágulás miatt. Mivel elsődleges feladata a szigetelés, ezért a tömítések és rögzítések nem mozdulhatnak el.

Különféle profilméterek közül lehet választani, amelyek más-más terhelhetőséggel bírnak, ezért ezt is figyelembe kell venni, amikor a trapézlemez kiválasztásra kerül.