Erdő, erdő, erdő…

Utazó bőrönd kézipoggyász gyanánt

Utazó bőrönd

Utazó bőrönd

A repülőgépek utasterébe bármilyen jellegű táskát fel lehet vinni, ami megfelel a méretre és súlyra vonatkozó előírásoknak. Ugyanakkor a kabin méretű utazó bőrönd használata sokkal kényelmesebb bármilyen más opciónál, tehát érdemes beruházni egy ilyenre.

Ezt nem kell kézben cipelni vagy a hátunkra tenni, amikor éppen várakozunk vagy sorban állunk, hanem egyszerűen megállíthatjuk magunk mellé anélkül, hogy összepiszkolódna és amikor szükséges, egy könnyed mozdulattal arrébb guríthatjuk.

Ráadásul az utazó bőrönd férőhely szempontjából is jobban kihasználható, mint egy hátizsák vagy oldaltáska, tehát megéri áldozni rá egy kis pénzt, főleg ha gyakran utazunk repülőre. Ellenben ajánlott azt is számításba venni, hogy általában melyik légitársaságnál váltunk jegyet, mert akkor érdemes egy olyan utazó bőrönd modellt keresni, amit kimondottan az a cég is jóváhagyott.

Ugyanis tudni kell, hogy a repülőtársaságok más-más értékeket határoztak meg a maximális magasság, szélesség, hosszúság és tömeg kapcsán, tehát ugyanaz az utazó bőrönd nem biztos, hogy minden út során megfelelő lesz.