Erdő, erdő, erdő…

Üvegfóliázás hatékonyan és biztonságosan

Üvegfóliázás, a meleg ellen

Üvegfóliázás, a meleg ellen

A vezetés leginkább akkor kellemetlen, amikor a nyári napsütés miatt, alig lehet látni valamit. Ilyenkor az utastér is nagyon bemelegszik a beeső fény következtében. Az üvegfóliázás innovatív módszere megoldja ezt a problémát, ugyanis meggátolja a káros UV sugarak behatolását és az erős fény sem fogja megkeseríteni a sofőr és az utasok óráit.

Az is nagyon fontos, hogy az üvegfólia egyben tartja az ablakot például akkor, ha ütközés következtében a szélvédő szilánkokra törik. Ilyenkor a járműben tartózkodók biztonsága sokkal magasabb. Természetesen nemcsak autókban alkalmazzák ezt az eljárást.

A LLumar üvegfóliázás által, a lakások ablakai is biztonságosabbak lesznek. Sokkal nehezebb lesz betörni, mert ebben az esetben is egyben maradnak a szilánkok. Ugyancsak átszűri a káros UV sugarakat és kellemesebbé teszi az otthoni tartózkodást. Esztétikus, biztonságos és ár/arány értékben kifogásolhatatlan választást jelent. Nézzen szét az oldalon, hiszen a LLumar minőséget garantál az üvegfóliázás terén!