Erdő, erdő, erdő…

Vad járgány a Subaru STI

Subaru STI

Ha egy makett boltban jár az ember, akkor mindenképp figyelni kell arra, hogy milyen terméket emel le a polcról, még akkor is, ha egy online shopról van szó.

Ez leginkább a játékautókat is forgalmazó boltokra igaz, ahol a hamisítvány és az eredeti Subaru STI között nem sok különbséget vehet észre a laikus. Ezért is tanácsos egy olyan webboltot választani, ahol az eredetiséget mindig tudják bizonyítani az ott dolgozók. Azért kell annyira figyelni, mert ugyebár a makett dobozok első ránézésre csak a színeikben és méretükben különböznek. Sajnos, a látszat igen sokszor csal. Az óvatosság azért is szükséges, mert igen nagy különbségek vannak ugyanis az egyes makett gyártók árai, a színvonal és a kidolgozottság között.

Leginkább azokat érinti ez, akik Subaru STI makettre vágynak. Mivel ez annyira elterjedt és kedvelt, nem is csoda, hogy sokan hamisítják. Gyakran még a hozzáértők is csak nehezen tudják megállapítani, hogy melyik az, amelyik valódi és a nívót tekintve kiváló. Sok hazai webshop, szerencsére, csak eredeti Subaru STI maketteket forgalmaz.