Erdő, erdő, erdő…

Válasszon kedvére az egymáshoz illő darabokból!

Bőrönd

Amikor nagyon odafigyelünk a megjelenésünkre, akkor utazáskor is vigyázunk arra, hogy ez ne csorbuljon a csomagunk miatt. Nagyon sokféle kínálat van bőröndökből, sőt, az egymáshoz illő darabok sem hiánycikkek.

Ha csak egy bőrönddel utazunk, arra kiválaszthatjuk a legmegfelelőbb méretet, de több csomag esetén, akár kettő vagy ennél többre is szükségünk lehet. Ebben az esetben az egymáshoz illő darabok mellett célszerű dönteni.

A bőröndöket és utazási kiegészítőket árusító webáruház kínálatában többféle színben és méretben találjuk meg az egymáshoz illő darabok sokaságát. Két-, három- vagy négyrészes kombinációk közül választhatunk, amelyek két kerékkel vagy néggyel vannak szerelve.

Pillekönnyű bőröndök fedélzeti táskával, könnyített és bordás bőrönd szett a legkitűnőbb formatervezéssel, mind megtalálhatóak ezen az oldalon. Kifejezetten nőknek készült az egymáshoz illő darabok négy példányát tartalmazó utazó szett, ami kozmetikai és utazó táskából, egy kisebb és egy kibővíthető közepes bőröndből áll. Itt csak választani lesz nehéz.