Erdő, erdő, erdő…

Válogasson kedvére, még több termék itt található!

Óriási választék az ÉkszerTárban

Óriási választék az ÉkszerTárban

Ékszerkészítéskor fontos megválogatni az alapanyagokat amivel dolgozni szeretne. Nemcsak a munkát teszik egyszerűbbé a minőségi alapanyagok, hanem az ékszer tartósságát is nagyban meghatározzák. A gyöngyök kiválasztásánál javasolt olyan minőségi porcelán- vagy tekla gyöngyök mellett dönteni, amelyekből néhány viselés után is sugárzik a szépség – még több termék itt található.

A porcelángyöngyök és üveg-tekla gyöngyök rengeteg színben megtalálhatóak, mivel a gyártók arra törekednek, hogy a legfifikásabb ízléssel bíró hölgyek igényeit is kielégítsék. Ezek a gyöngyök nagyban hasonlítanak az igazgyöngyökre, viszont tizedébe kerülnek.

Eléggé tartósak lehetnek ahhoz a porcelángyöngyök, hogy hosszú időn keresztül rongálódás nélkül viselhesse, hogyha eléggé odafigyel arra, hogy illatszert ne fújjon rá és amikor nem viseli, akkor is védje az ütődésektől.

Az ékszerkészítés a üveg-tekla gyöngyökből igazi élmény lehet, mivel egy hosszú fülbevaló készítésekor önmagában a gyöngy súlya szépséget ad az ékszernek és olyan hatást kelt, mintha igazgyöngyöt viselne. Még több termék itt található az ÉkszerTár weboldalán tekla- és porcelángyöngyökből.