Erdő, erdő, erdő…

Vegyszermentes gazdálkodás Agrimaster szárzúzó, szárzúzó, mulcsozóval

Traktorra szerelhető mulcsozó padkakasza

Traktorra szerelhető mulcsozó padkakasza

A gyakorlati alkalmazási lehetőségek száma szinte kimeríthetetlennek számít. A mezőgazdaságban talán nem is akad olyan munkagép, aminek ennyire sokrétű az alkalmazhatósága.

Az Agrimaster szárzúzó, szárzúzó, mulcsozó kimagasló hatékonysággal dolgozik a szántóföldeken, a legelőkön és a kertészeti munkák során egyaránt. Az Agrimaster szárzúzó, szárzúzó, mulcsozó révén megoldható a vegyszermentes gyomirtás.

A parlagfű évről-évre rengeteg ember mindennapjait keseríti meg, ám az ellene bevetett vegyszerek nemcsak a gyomnövényt pusztítják el, hanem mérgezik a talajt, illetve a talajvizet. Az Agrimaster szárzúzó, szárzúzó, mulcsozó segíti a kultúrnövények fejlődését, hiszen a felaprított növénymaradványok egyfajta természetes tápanyagként kerülnek a talajba.

Az Agrimaster szárzúzó, szárzúzó, mulcsozó fontos eszköze a biogazdálkodásnak, mivel hozzájárul a környezet megújításához. Még a fás szárú növények ellen is alkalmazható. Ebben az esetben a kalapácsos lengőkésekkel ellátott kivitelre van szükség, ami nem ismer akadályokat.