Erdő, erdő, erdő…

Volt már felnőtt wellness hotelben?

Ez az élmény páratlan

Mindenki várja a nyarat, hogy egy-két hét erejéig teljesen megszabadulva a rutintól, ami a munkahelyén várja, valami nyugodt helyen üdülhessen a családjával. Sajnos gyakran előfordul, hogy az áhított csend és nyugalom elmarad, ha olyan helyet választ az ember, ahol nagy a tömeg. Ez az élmény egészen más, amikor egyedül vagy csak a párjával van. Hiszen ilyenkor elmarad a zsivaj, a zaj. Ilyen körülmények között teljesen más a vakációzás, hiszen egészen átadhatja magát a pihenésnek és a kényelemnek.

Ez az élmény biztosan megmarad!Nem kell semmire figyelni, vigyázni, csak egyszerűen hátradőlni és megtapasztalni azt, ahogyan ez az élmény feltölti. Az Erla Villa felnőtt wellness részlegén olyan hihetetlen luxus és kényelem közepette várja Önt ez az élmény, amit eddig csak az amerikai filmekben látott, amivel eddig nagy valószínűséggel csak az álmaiban találkozott. Azok, akik úgy döntenek, hogy ez az élmény nekik kell és emiatt az Erla Villa által nyújtott szolgáltatásokat választják a feltöltekezésükhöz, az itt tartózkodásuk alatt igénybe vehetik a finn és az infraszauna kabinokat, amelyekben akár egyszerre négyen így élvezhetik a felfrissülést, miközben a legközelebbi haverokkal vagy barátnőkkel egy kellemeset cseveghetnek. Ráadásul a villa benti jakuzzival is rendelkezik, ami az év bármelyik évszakában igénybe vehető. Ez az élmény csak fokozódik, amennyiben élni kíván a masszázs lehetőségével is.

A villa különlegességének számít, hogy itt a felnőtt wellness részleg nem az alagsorban kapott helyet, ahogyan ez általában a legtöbb ilyen üdülőközpontban lenni szokott, hanem az emeleten, aminek köszönhetően ez az élmény kiegészül a pazar látvánnyal is. Ráadásul mindegyik szobában található köntös, törölköző és papucs, amiket a kedves vendégek használhatnak a wellnessben. Tehát, aki nyugalomra, csendre és nem utolsósorban feltöltődésre vágyik, az mindenképpen válassza az Erla Villa felnőtt wellness részlegét, ahová belépve, a béke szigetén találja majd magát! Itt mindenről gondoskodnak, ami ahhoz szükséges, hogy Ön végre a szó szoros értelmében kikapcsolódjon.