Erdő, erdő, erdő…

A webáruház készítés feltételei igen hosszú listát alkotnak

Webáruház készítés feltételei

Egy weboldalat létrehozni ma már nem nagy dolog, de ahhoz, hogy abból egy hivatalos webshop legyen, aminek révén legálisan lehet értékesíteni bizonyos termékeket, sok előírásnak kell eleget tenni. A webáruház készítés feltételei közül az első, hogy kell legyen egy olyan cége, aminek a foglalkozási körébe a csomagküldő és internetes kereskedelem is kell szerepeljen.

Természetesen szükség van egy a vállalkozásnak megfelelő webshopra, amin meg kell jelennie az általános szerződési feltételnek. Ezt egy ügyvédnek kell elkészítenie, amibe belefoglalja a cégnevet, címet, telefonszámot, adószámot, cégjegyzékszámot, a képviselő és a cégbíróság nevét is.

Ugyanebben fel kell tüntetni a tárhely kezelőjét és adatait. A webáruház készítés feltételei közé tartozik az is, hogy az ÁSZF tartalmában fel legyen tűntetve az összes termék és azok leírása, valamint minden információ a szállításról, fizetési módokról, regisztrációról, a vásárlás menetéről, az átvételről, garanciáról, jótállásról és az esetleges jogviták rendezési lehetőségeiről.