Erdő, erdő, erdő…

Z szelemenek többféle méretben

Z szelemenek

Bizonyára már sokan rácsodálkoztak arra, hogy egy hatalmas csarnok felépítése milyen rövid idő alatt megvalósítható manapság, főleg a méretéhez képest.

Ehhez többek között szükség van a tökéletes szakértelemre, de nem maradhatnak el az olyan modern építőelemek sem, mint a Z szelemenek, amelyeknek manapság hatalmas szerep jut a könnyűszerkezetes épületek esetében. Az idő vasfoga egyszerűen beletörik a Z szelemenek anyagába, ami nem más, mint horgonyzott acél.

A gazdag méretválasztéknak köszönhetően, mindenki megtalálhatja a megfelelő modellt. A felhasználhatóságukat tekintve, rendkívül sokoldalú építőelemről beszélhetünk.

Egy gabonatároló, illetve irodaház felépítését is nagyban megkönnyíti a Z szelemenek felhasználása. Előnyük leginkább az egyszerű szerelhetőségükben rejlik, ami már a talajon előre megvalósítható. A nagy szerkezeti szilárdságuknak köszönhetően, a nagyobb távolságok is összeköthetőek a Z szelemenek segítségével. A szállításuk könnyen kivitelezhető, az összeillesztésük pedig gyerekjáték.